Четверг, 07 марта 2024 07:12

Роман Терещенко загинув: прощання з героєм на Полтавщині Избранное

32-річний воїн Роман Терещенко повернувся на щиті після бою на Донеччині.

Про це повідомили у Котелевській громаді. Воїн Роман Терещенко загинув 28 лютого, а 6 березня його провели у вічність в рідному селищі.
Бойовий шлях Романа Терещенка

 

Захисник народився 9 вересня 1991 року в Котельві. Після закінчення місцевої гімназії навчався у Полтавському ПТУ №10, де здобув фах електромеханіка з ремонту та обслуговування лічильно – обчислювальних машин, механіка з ремонту та обслуговування радіотелевізійної апаратури.

Пізніше повернувся в селище та працював у різних сферах – на виробничих об’єктах агрофірми «Маяк», оператором комп’ютерного набору у Котелевській центральній бібліотеці, займався ремонтом телефонів та телевізорів, працював у деревообробному цеху.

«Спокійний, врівноважений, працьовитий та дуже порядний і відповідальний, незважаючи на своє нелегке життя. Роман рано втратив батьків, єдиними рідними й дорогими його серцю людьми були сестра Ольга та племінник Ярослав, для якого він був за батька», – згадують про захисника у громаді.

28 лютого життя навідника десантно-штурмового батальйону обірвалося: воїн Роман Терещенко загинув під час виконання бойового завдання поблизу Іванівського Бахмутського району на Донеччині.

 

Вічна пам’ять герою.
Згадаймо імена полеглих за Україну воїнів-земляків

Воїни Віктор Жимела та Михайло Яремчук загинули в бою на Харківщині. 6 березня захисників провели у вічність в рідній громаді.

Молодший сержант Віктор Жимела народився 12 жовтня 1974 року та жив у Шишаках. Життя військовослужбовця обірвалося 25 лютого під час виконання бойового завдання поблизу Синьківки Куп’янського району на Харківщині.

Солдат Михайло Яремчук народився 23 січня 1988 року та жив у Шишаках. Загинув воїн 25 лютого під час виконання бойового завдання: життя військовослужбовця обірвалося поблизу Синьківки Куп’янського району на Харківщині.