Суббота, 13 апреля 2024 05:56

Зеленський розповів про зрадників та агентів Росії

Читать на русском

Зеленський розповів про зрадників та агентів Росії

Зеленський розповів про зрадників та агентів Росії

За словами президента України, зрадники були у Національному банку, у держустановах, на держпідприємствах, в енергетичній галузі. Зараз багато хто перебуває за межами країни.

Діяльність зрадників в Україні – це спланована робота, яка фінансувалася Росією. Про це 12 квітня розповів президент України Володимир Зеленський під час зустрічі із студентами чернівецьких університетів.

За словами Зеленського, Україна досягла великих результатів у боротьбі з російськими агентами.

"Спочатку багато хто з них зливав інформацію і втік. Просто втік з території України. Це було в перші дні війни. А наші всі залишилися. Зрадників було зупинено", — зазначив президент.

За його словами, зараз багато зрадників перебувають за межами України. Крім того, правоохоронці вжили багато профілактичних заходів.

"За ці 30 років справді у всіх інститутах, включаючи правоохоронні органи, так чи інакше були розвідники спецслужб Російської Федерації", — сказав глава держави.

За словами Зеленського, зрадники були у Національному банку, у держустановах, на держпідприємствах, в енергетичній галузі. Більше того, вони навіть були в уряді, хоч і не на рівні міністрів.

"Чому я сказав "включаючи правоохоронні органи", — бо де вони більше наробили і принесли горя, — це ніхто не знає. Це треба ще порівнювати", — підкреслив Зеленський.

За його словами, хоча війна стала справжньою трагедією для України, вона допомогла зменшити кількість зрадників у країні.

"Дуже багато людей. Тому, згідно з чинним законодавством, цих людей стало набагато менше", — сказав глава держави.