Среда, 17 апреля 2024 05:09

Нардеп заявив, що Маляр працює у Генштабі: у ЗСУ відреагували

Читать на русском

Нардеп заявив, що Маляр працює у Генштабі: у ЗСУ відреагували

Нардеп заявив, що Маляр працює у Генштабі: у ЗСУ відреагували

У Генштабі закликали не втягувати ЗСУ у політичну боротьбу та користуватися лише офіційною інформацією, яка поширюється верифікованими каналами.

Колишній заступник Міністра оборони України Ганна Маляр не відповідає за комунікації у Генеральному штабі Збройних сил України. Про це повідомила пресслужба відомства 16 квітня.

У заяві йдеться, що останнім часом з’являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій відомства та його керівництва.

Повідомляється, що взаємодія з медіа перебуває у компетенції Управління зв’язків із громадськістю ЗСУ, а планування та координацію комунікаційних заходів у ЗСУ забезпечує Управління стратегічних комунікацій Генштабу ЗСУ.

У відомстві також наголосили, що система комунікацій ЗСУ розвивається та функціонує без залучення інших осіб, зокрема, екс-заступників міністра оборони України.

"Просимо не втягувати Збройні Сили України в політичну боротьбу, користуватися лише офіційною інформацією, яка поширюється верифікованими каналами ЗСУ", — заявили у Генштабі ЗСУ.

генштаб, маляр dqdiqhiqqeihtant

Що каже Маляр

Ексзаступник міністра оборони України Ганна Маляр 16 квітня написала у своєму Telegram-каналі, що не працює Генштабі ЗСУ, зазначивши, що на даний момент веде роботу з німецькими та британськими кінематографістами.

"Вірте офіційним джерелам. Усі, хто розповсюджує побрехенька про те, що я нібито працюю в Генштабі, могли просто туди зателефонувати та запитати чи направити запит", — заявив Маляр.

маляр, генштаб

Чутки про роботу Маляр у Генштабі: що відомо

Народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко 13 квітня прокоментував у своєму "Telegram"-овому каналі заяву Маляра про демобілізацію військових, заявивши, що вона тепер працює в Генштабі. При цьому він уточнив, що це "поки не офіційно".

"Прям зараз вона найголовніша з медійки у ЗСУ", — написав нардеп.

гончаренко, маляр

Пізніше Гончаренко також прокоментував заяву Генштабу про те, що Маляра не залучено до комунікацій відомства.

"Цікаво. За моєю інформацією, все навпаки, і її залучено. Але якщо це не так і Маляр не займається комунікаціями, то це дуже добре", — заявив він.

Гончаренко, Маляр