Четверг, 09 мая 2024 10:46

На Житомирщині у ДТП загинули двоє волонтерів

Читать на русском

На Житомирщині у ДТП  загинули двоє волонтерів

На Житомирщині у ДТП загинули двоє волонтерів

У селі Миколаївка Звягельського району Житомирської області 8 травня на трасі Київ – Чоп у ДТП загинули дві особи, ще три постраждали. Жертвами стали волонтери Віталій Дубас і Борис Голод зі Львівщини.

Головне управління Національної поліції Житомирщини повідомило на офіційному сайті, що в аварію потрапили три машини. Попередньо, автомобіль DAF рухався в напрямку Києва й зіткнувся з вантажівкою Merсedes Benz Atego, яка стояла на узбіччі. Після цього з DAF зіткнувся мікроавтобус Merсedes Vito, який рухався в попутному напрямку. Усі транспортні засоби загорілися.

Потрійна ДТП у Житомирській області qrxiquiuqiqqeant

Згорілі транспортні засоби після ДТП

Трагедія сталася о 4:30 середи. Травми різного ступеня тяжкості отримали 52-річний водій і 50-річний пасажир вантажівки DAF, а також 38-річний пасажир Merсedes Vito. Ще двоє осіб загинули.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 286 КК України.

Смертельна аварія сталася 8 травня

Дорожньо-транспортна пригода в районі села Миколаївка

Червоноградська районна держадміністрація (Львівська область) повідомила на своєму сайті, що аварія забрала життя двох місцевих волонтерів, які їхали з гуманітарним вантажем на передову.

Авто у вогні

Борису Голоду було 22 роки, він проживав у Белзькій громаді, працював і волонтерив у Червонограді. Разом з іншими майстрами ремонтував машини для воїнів та їздив із гуманітарною допомогою на передову.

Загинув Борис Голод

Віталій Дубас – батько шести малолітніх дітей. Він волонтерив від початку повномасштабної війни, постійно брав участь у поїздках на передову, доставляючи гуманітарні вантажі й автівки для наших захисників. Для цих поїздок часто жертвував особистими справами та роботою.

Загинув Віталій Дубас

Миколаївка (Житомирщина) на карті