Четверг, 02 февраля 2023 09:16

У Житомирі судитимуть окупанта, який тримав у полоні цивільного на Київщині

У Житомирі судитимуть окупанта, який тримав у полоні цивільного на Київщині

У Житомирі до суду направили справу російського військового, який взяв у полон чоловіка в Макарівській громаді та погрожував йому зброєю

Об этом сообщает Компромат 2.0

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Суспільне".

Російський комбатант пограбував та дві доби тримав у полоні охоронця однієї з ферм. Житель Чернігівської області Олексій розповідає, що окупант забрав його паспорт, телефон і годинник.

Постраждалий стверджує, що військовий рф тримав його постійно біля себе і декілька разів хотів застрелити. Чоловік каже:

Він дзвонив до свого командування, говорив, що він тут зі сторожем знаходиться, вони йому казали – застрель його, після цього він розвертав мене, знімав запобіжника й отак от хвилини дві постояли і не наважувався застрелити.

Росіянин використовував чоловіка як поводиря, щоб той показав місце, де він домовився приєднатись до свого війська. Однієї ночі полоненому вдалося втекти.

Нагадаємо, що ювенальні прокурори Київщини скерували в суд обвинувальний акт щодо командира загону нацгвардії рф по Чеченській Республіці, який катував неповнолітнього в селі Бабинці.

Источник: Конфликты РУ