Четверг, 25 июля 2024 18:34

Парковки в Києві почали здавати в оренду через онлайн-аукціони

парковка

"Київтранспарксервіс" затвердив нову процедуру здачі в оренду майданчиків для паркування в Києві, відповідно до якої договори укладатимуться виключно через онлайн-аукціони. Так, на торги вже виставлено перші лоти в Голосіївському районі.

Про це йдеться в повідомленні "Prozorro.Продажі".

Зокрема, на аукціон виставлено:

  • майданчик на проспекті Науки, 119-Б, що має 31 платне місце та 3 безкоштовні місця для людей із інвалідністю. Ціна одного паркомісця на день стартує з 6,5 грн;
  • майданчик на вулиці Саперно-Слобідська, 8-10 на 60 місць для платного паркування та 7 місць для безоплатного паркування людей із інвалідністю. Стартова вартість одного паркомісця на день складає 6,5₴

Взяти участь у торгах може кожен охочий, зареєструвавшись на одному з акредитованих майданчиків.

Торги відбудуться 30 липня.

"Київтранспарксервіс" – комунальне підприємство, основними видами діяльності якого є організація паркувальних майданчиків, впровадження автоматизованої системи оплати за паркування, проєктування та будівництво паркінгів.

У травні повідомлялося, що Верховна Рада заборонить інспекторам з паркування евакуйовувати автомобілі порушників.

Як повідомлялося, у Києві з 22 квітня знову почали стягувати плату за паркування з водіїв автомобілів. Нагадаймо, з кінця лютого КМДА не могла стягувати плату за паркування у столиці через рішення суду.

Автор: Галина Ялівець

Другие материалы в этой категории: Дело идет к отставке Главкома Сырского – эксперт. »